Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g saftige Birnen, geschält, geviertelt
- 100 g Weißwein
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Nelke
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3225 kJ / 761 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 179 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Kiwi-Kokos-Konfitüre
15min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 λεπτ.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 Min
Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Weintrauben-Konfitüre
30 Min