Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Waldfrucht-Gelee
35 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Apfelgelee
5h 30min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Konfitüre
1 godz. 10 min
Melonenkonfitüre
30 min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 min
Tomatenkonfitüre
20 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min