Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelgelee
5h 30min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Süß-sauer eingelegte Mirabellen
20min
Quittengelee
12 godz.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Brombeergelee
1 godz.
Waldfrucht-Gelee
35min
Slow Cooking Pflaumenmus
6 godz. 30 min
Birnenkonfitüre
20min
Zwetschgenmus
1 godz.