Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelmus auf Vorrat
35min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Quittengelee
12 Std.
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Birnenkonfitüre
20 Min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Waldfrucht-Gelee
35min
Orangenkonfitüre
45min
Apfelgelee
5h 30min
Brombeergelee
1h
Mandarinen-Gelee
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min