Kirschkonfitüre mit Mandellikör

Kirschkonfitüre mit Mandellikör

4.8 325 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 Schraubgläser

Malzemeler

  • Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert
    1000 g
  • Zitronensäure
    1 Pck.
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL
  • Mandellikör (z.B. Amaretto)
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalori 1947 kJ / 465 kcal
Yağ 1 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 106 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...