Kirschkonfitüre mit Mandellikör
TM6 TM5

Kirschkonfitüre mit Mandellikör

4.8 (267 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1000 g Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert
  • 1 Pck. Zitronensäure
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
  • 30 g Mandellikör (z.B. Amaretto)

Besin Değeri
şuna göre 1 Schraubglas
Kalori
1947 kJ / 465 kcal
Protein
2 g
Karbonhidrat
106 g
Yağ
1 g
Lif
2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler