Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g dunkle Weintrauben
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 4 Zweige Rosmarin (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Orangenkonfitüre
45min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h