Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 200 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 700 g Gelierzucker 1:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4352 kJ / 1038 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10min