Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 200 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 700 g Gelierzucker 1:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4352 kJ / 1038 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Kirschkonfitüre
25 Min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 Min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 Min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min