Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 150 g Holunderblütensirup
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4117 kJ / 974 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschkonfitüre
25 Min
Weintrauben-Konfitüre
30 Min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 Std. 40 Min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 Min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Birnenkonfitüre
20 Min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min