Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 150 g Holunderblütensirup
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4117 kJ / 974 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre
25min
Bellini-Konfitüre
40min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min