Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 150 g Holunderblütensirup
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4117 kJ / 974 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Brombeergelee
1 Std.
Johannisbeergelee
25 min