Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 52.1 mg
Alternatif tarifler
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min.
Mini pavlove
2h 30 min.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Mini éclair ai lamponi
3h
Pavlova
2h 45min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema diplomatica
30 min