Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 52.1 mg
Alternatif tarifler
Ananas insaporito (200 g)
15 Min
Fudge al limone e confetti all'anice
2 Std. 10 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Pavlova
2 Std. 45 Min
Caramello salato
1 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min