Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 81.5 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Ghirlanda di panettone
6h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 Std. 30 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 Min
Chiacchiere salate
55 min
Polpette di riso
Değerlendirme yok
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3 Std.
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2h 15min
Pane dolce con frutta secca
2h
Spighette al kamut
3h 55min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Pane di grano saraceno
2h 35min