Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 81.5 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane senza lievito
19h
Pane contadino ai cereali
7h
Panfocaccia con noci
3h 30min
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane rustico
2 Std.
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Galette des rois ai marroni
Keine Bewertungen
Burro alle nocciole
1hod. 30min
Brutti ma buoni di arachidi
3 godz. 45 min
Pan meino (Pan de mej)
50 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min