Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 33.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Tiramisù crema di ricotta e mango
1hod. 30min
Meringata alle fragole
2h
Vol-au-vent leggeri
2u. 30min
Chutney di pere
50min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10hod. 30min
Maionese
10min
Salsa al formaggio di pecora
20min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Fonduta svizzera
20min
Salsa mousseline
20min