
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema di ceci e pomodori secchi
- 100 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
- ½ spicchio di aglio
- 5 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 foglie di alloro fresco lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 6 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 396.5 kcal / 1660.1 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Yağ
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Sodyum
- 1943 mg