Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.4 g
Alternatif tarifler
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Arepas al formaggio
30 Min
Focaccia ai cereali
2hod. 5min
Focaccia croccante
2h 10min
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Schiacciatina
2h 20min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Focaccia pugliese
1h 10min
Schiacciata mediterranea
1 Std.