Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1j 15 menit
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Kas-Press-Knödel
45 dk
Kässpatzen
1j 15 menit