Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kässpatzen
1 Std. 15 Min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min.
Dinnete
2 Std.
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 godz. 40 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min