Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 Std. 15 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Kässpatzen
1 Std. 15 Min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.