Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g beef chuck, cut in cubes, partially frozen
- 150 g white rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 20 g plain flour
- 1 egg
- 200 g first draw coconut milk (thick)
- 1800 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 40 g cooking oil
- 1 tbsp curry powder
- 10 g dried shrimp
- ½ tsp ground black pepper
- 1 fresh red chilli, cut in cubes
- 25 g fried shallots (see tips)
- 10 stalks sweet leaf (sayur manis), leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1453 kJ / 347 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 649 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Chicken stock powder
6h 35min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sour Plum Candy
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Chocolate Batik Cookies
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Curry Mee
30min