Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
veya 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 670 mg
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Zucca al curry
45 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 godz. 30 min
Focaccia con kefir
12 godz.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min