Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 15.2 g
- Sodyum
- 258 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.