Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 15.2 g
- Sodyum
- 258 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Asparagi sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min