Cihazlar ve Aksesuarlar
Refogar 250 g de chalota
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 dose
Malzemeler
-
10 g azeiteóleo vegetal10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente250 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dose
Sodyum
27 mg
Protein
4 g
Kalori
1061 kJ /
254 kcal
Yağ
22 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Refogados
12 Tarif
Portekiz
Portekiz
Bunları da beğenebilirsiniz...
Arroz basmati
35 dk
Arroz agulha
35 dk
Saltear 200 g de alho-francês
20 dk
Refogar 350 g de chalota
25 dk
Saltear 350 g de chalota
Değerlendirme yok
Refogar 200 g de cebola e alho
20 dk
Saltear 200 g de cebola e alho
20 dk
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 dk
Refogar 200 g de cebola
25 dk
Refogar 200-300 g de cebola
20 dk
Saltear 300 g de cebola
20 dk
Saltear 200 g de cebola
20 dk