Cihazlar ve Aksesuarlar
开洋干贝炖冬瓜浇头
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
虾米15 克
-
干贝 提前水里浸泡1小时沥干20 克
-
油20 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
虾仁 开背去除虾线100 克
-
料酒10 克
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
冬瓜 去皮切块300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
水40 克
-
葱 切末5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1140.3 mg
Protein
17.3 g
Kalori
803.5 kJ /
192 kcal
Yağ
10.8 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Karbonhidrat
0.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin