Cihazlar ve Aksesuarlar
油豆腐粉丝汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1400 克
-
油豆腐 切小块100 克
-
高汤块(每块溶于0.5升水)2 块
-
姜 切丝10 克
-
料酒1 汤匙
-
粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)200 克
-
葱 切细末3 支
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.8 g
Kalori
1106 kJ /
264 kcal
Yağ
5.9 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin