Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Bœuf laab
1h 5min
Pain toast
16h
Sauce Hollandaise
15 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Tarte au vin cuit
45 Min
Pain müesli
2 Std.
Pain paysan
3h
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min