Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Pesto de basilic
10min
Guacamole
5min
Mini focacce fantaisie
2u. 5min
Focaccia au romarin
2h 30min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Focaccia aux anchois
1h 45min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau aux carottes argovien
2h