Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau à la crème
45 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Soupe au potiron
35 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Tarte aux épinards
55 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Pain paysan
3 Std.
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Cake aux branches
1h 10 min