Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min