Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 - 300 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 22 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min