Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Frittata allo speck
35 Min
Polpette di manzo e salsiccia
40 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Polpette al sugo
45 min
Involtini di vitello
35 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min