Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Frittelle di patate
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Pasta sfiziosa
30 Min