Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibita ACE
10 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Riso in bianco
25min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti al tonno
40min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Frittelle di patate
45min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min