Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
浓汤、鸡肉和蒸时蔬
- 80 - 100 克 洋葱 ,切半
- 1 个 蒜瓣 (isteğe bağlı)
- 20 克 橄榄油
- 700 克 淡色综合蔬菜 (如: 西葫芦、红萝卜、芦笋、灯笼椒、西兰花),切片(0.5公分)
- 600 克 水
- 2 ½ 茶匙 盐
- 400 克 马铃薯 ,切片(0.5公分)
-
500
克 鸡胸肉 ,去皮,切条(5公分 x 2公分)
veya 500 克 火鸡胸肉,去皮 ,切条(5公分 x 2公分) - 2 汤匙 酱青
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 红甜椒粉 (isteğe bağlı)
-
20
克 牛油 (isteğe bağlı)
veya 1 汤匙 鲜奶油 (isteğe bağlı)
奶油芥末酱
-
50
克 奶油芝士
veya 50 克 鲜奶油 ,含脂量最低30% - 1 汤匙 黄芥末
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 3 - 4 小支 新鲜欧芹 ,只取叶片
- 1 个 蛋黄 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.2 g