Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 1089 mg
Alternatif tarifler
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Pollock in Champagne Sauce
Değerlendirme yok
Simple Turkey Gravy
25 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Beef in Stout
1h 40 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 Std. 50 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min