Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Szechuan-Pfeffer-Pulver (花椒粉)
15min
Grüne Currypaste
25min
Zwiebel-Chutney
8h
Tex-Mex-Rub
15min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Tandori-Gewürz
5min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20min
Wildgewürz-Mischung
10min
Harissa-Gewürz
5min
Gelbe Currypaste
20min
Nasi Goreng-Gewürz
5min
Ras el Hanout-Gewürz
5min