Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Seppie in zimino
40 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.