Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà
1h