Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 25.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 815.5 mg
Alternatif tarifler
Bruschette con pomodorini
3h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Pizzette di melanzane
40min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Pasta fredda alla caprese
40min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Pomodori ripieni al tonno
40min