Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 19.82 g
- Karbonhidrat
- 33.27 g
- Yağ
- 6.38 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Gazpachuelo
35 Min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Bacalao dorado
25 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min