野菜炊飯

野菜炊飯

4.0 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 熟竹筍 切塊(約3公分)
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (isteğe bağlı)
    ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    100 克
  • 新鮮豆腐皮 (約2片),切丁(約1公分)
    60 克
    80 克 油炸豆腐皮, ,切丁(約1公分)
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1506.9 mg
Protein 17.5 g
Kalori 2269.7 kJ / 543 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 98.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...