Cihazlar ve Aksesuarlar
三色炒豆包
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
蒜頭3 顆
-
乾香菇 泡軟,切條(寬約2公分)5 朵
-
紅蘿蔔 切條(寬約2公分、長約5公分)50 克
-
油炸豆腐皮 (約250克),切條4 片
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水80 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
芹菜 取莖、切段30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.8 g
Kalori
1269 kJ /
303 kcal
Yağ
21.4 g
Lif
5.8 g
Karbonhidrat
19.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
元氣便當菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan