Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
veya 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 507 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 Std. 10 Min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Teriyaki Chicken
1h
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min