Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
veya 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 507 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork
35min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Beef Stroganoff
1 Std.
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min