Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 60 g de poudre d'amande
La garniture
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de crème fraîche épaisse
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, émincées en très fines tranches
- farine de blé, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3892 kJ / 932 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 59 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Riz cantonais 'Frenchy'
40min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Riz à la sauce tomate et au thon
30min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1h 45min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15 min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h
Quiche italienne
1 godz. 5 min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Beignets au four
2h