Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Pfirsiche, entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken
- 500 g Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1762 kJ / 421 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Kirschkonfitüre
25 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 min