Cihazlar ve Aksesuarlar
苦茶油炒龍鬚菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
苦茶油15 克
-
薑 切絲15 克
-
龍鬚菜 切段(約4公分)150 克
-
水10 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)70 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散80 克
-
鹽½ - 1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
242.2 mg
Protein
2.6 g
Kalori
244.5 kJ /
58.5 kcal
Yağ
3.9 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
4.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan