Cihazlar ve Aksesuarlar
鹹蛋絲瓜海帶芽粥
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟,切絲10 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾150 克
-
水1000 克
-
絲瓜 去皮,切條(約1公分)150 克
-
海帶芽 冷開水泡開,切小塊(約1公分)2 大匙
-
鹹蛋 去殼,剝碎1 顆
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
嫩薑 切絲20 克
-
香油¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.4 g
Kalori
1483 kJ /
354.5 kcal
Yağ
5.8 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
67.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食新煮張
11 Tarif
Tayvan
Tayvan