Cihazlar ve Aksesuarlar
嫩薑炒肉片
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
嫩薑 切片150 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 取蔥白部份,切段(約2公分)10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.21 g
Kalori
843 kJ /
201 kcal
Yağ
17.02 g
Lif
1.285 g
Karbonhidrat
3.71 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan