蔥爆松阪肉

蔥爆松阪肉

4.2 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    20 克
  • 1 茶匙
  • 松阪肉 切片(約2公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)
    10 克
  • 切段(約2公分)
    200 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.625 g
Kalori 691 kJ / 165 kcal
Yağ 10.225 g
Lif 1.425 g
Karbonhidrat 4.35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...