Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥爆松阪肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭20 克
-
油1 茶匙
-
松阪肉 切片(約2公分)400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)10 克
-
蔥 切段(約2公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
蠔油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.625 g
Kalori
691 kJ /
165 kcal
Yağ
10.225 g
Lif
1.425 g
Karbonhidrat
4.35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan