蔥爆松阪肉
TM31 TM5 TM6

蔥爆松阪肉

4.2 (9 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 克 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
  • 200 克 蔥, 切段(約2公分)
  • 1 茶匙 醬油
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
691 kJ / 165 kcal
Protein
12.625 g
Karbonhidrat
4.35 g
Yağ
10.225 g
Lif
1.425 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler