甜豆蟹肉蒸蛋

甜豆蟹肉蒸蛋

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 4 顆
  • 高湯
    500 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鮮甜豌豆
    50 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    50 克
  • 雪白菇 洗淨剝散
    50 克
  • 蟹肉
    50 克
  • 西洋芹 切末
    10 克
  • 太白粉 加入30克水調勻
    1 大匙
  • 香油 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.33 g
Kalori 1135 kJ / 271 kcal
Yağ 7.122 g
Lif 1.167 g
Karbonhidrat 38.745 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...