紅蘿蔔蒸蛋

紅蘿蔔蒸蛋

3.3 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 4 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • 高湯
    35 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 8.2 g
Kalori 469 kJ / 112.2 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...