Cihazlar ve Aksesuarlar
紅蘿蔔蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
蛋4 顆
-
醬油2 茶匙
-
高湯35 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.2 g
Kalori
469 kJ /
112.2 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan