Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1121 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 7.5 g
Alternatif tarifler
Pannonische Bohnensuppe
50 min.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Graupensuppe
1h
Sauerkrautsuppe
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min