Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 70 g magerer Schinkenspeck, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 400 g Wildgulasch, z.B. Hirsch oder Wildschwein
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Sellerie, in kleinen Stücken
- 70 g Porree, in Ringen
- 350 g Kartoffeln, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel
- 1 TL Majoran
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 150 g grüne Paprika, in Streifen
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1485 kJ / 354 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Curry-Suppe
50min
Lammtopf Pichelstein
50min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 godz. 40 min
Gulaschsuppe
1j 15 menit
Gulaschsuppe
1h 5min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 dk
Geschnetzeltes vom Schwein
40 dk
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h