Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 70 g magerer Schinkenspeck, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 400 g Wildgulasch, z.B. Hirsch oder Wildschwein
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Sellerie, in kleinen Stücken
- 70 g Porree, in Ringen
- 350 g Kartoffeln, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel
- 1 TL Majoran
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 150 g grüne Paprika, in Streifen
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1485 kJ / 354 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Hackfleischsauce mit Spinat
30min
Gulaschsuppe
1h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30 min
Wildschwein-Ragout
1h 30 min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Wildragout
1h 15min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2u.
Rehragout
1h 15min