Cihazlar ve Aksesuarlar
蠔油燴烏参
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
692.2 mg
Protein
9.8 g
Kalori
565.2 kJ /
135.1 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
4186.3 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan