Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 大薏仁 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 芡實 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 茯苓 ,洗淨,瀝乾
- 1000 克 水 ,多備一些浸泡用
- 15 克 薑 ,切片
- 1 片 當歸 ,(約5克),洗淨,瀝乾
- 400 克 排骨 ,預先川燙去血水
- 60 克 新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾
- 20 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1737.9 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 19.2 g
- Doymuş Yağ
- 2465.7 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 265 mg