Cihazlar ve Aksesuarlar
白菜蕃茄豆腐湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
洋蔥 切小丁30 克
-
牛番茄 切小塊(約2公分)250 克
-
蔬菜高湯1000 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
番茄醬20 克
-
小白菜 切段(約5公分)80 克
-
嫩豆腐 切丁(約1.5公分)80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.1 g
Kalori
376.3 kJ /
90 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
14.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
好簡單3步驟
11 Tarif
Tayvan
Tayvan