Polpette al sugo in vasocottura
TM5 TM6

Polpette al sugo in vasocottura

4.8 (107 değerlendirme)

Malzemeler

Polpette

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 350 g di carne trita mista
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • pangrattato q.b.

Salsa al pomodoro

  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale

Terminare la preparazione

  • 500 g di acqua

Besin Değeri
şuna göre 1 vasetto
Kalori
1301 kJ / 311 kcal
Protein
24.7 g
Karbonhidrat
6.4 g
Yağ
20.7 g
Lif
0.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler