Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 57.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
10 min
Salmorejo para dos
45 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Gazpachuelo
35 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 menit
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 menit
Buñuelos de bacalao especiados
1j
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 menit
Pestiños andaluces
1j
Tocino de cielo
4j 30 menit