Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 57.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Porra antequerana
1h 10 min
Pestiños andaluces
1 Std.
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Gazpachuelo
35 Min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Flan de turrón
3h 40 min