Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 57.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10 min
Mero en amarillo
45min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Salmorejo para dos
45min
Pestiños andaluces
1u.
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Albóndigas de sepia y jamón
1u.
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1u.
Albóndigas en salsa de almendras
50min