Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Pestiños andaluces
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Suspiros de bacalao
30min
Soldaditos de Pavía
1 godz. 10 min
Roscos chiclaneros
1h
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Mero en amarillo
45min