Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
veya 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 1.04 g
- Karbonhidrat
- 13.69 g
- Yağ
- 7.12 g
- Lif
- 0.35 g
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 Std. 30 Min
Cortadillos de cidra
1h
Roscos de vino
45min
Pestiños borrachuelos
50min
Poleá
15 Min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Roscos chiclaneros
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Leche frita
2 godz. 45 min
Mojo picón
5 Min