Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
veya 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 1.04 g
- Karbonhidrat
- 13.69 g
- Yağ
- 7.12 g
- Lif
- 0.35 g
Alternatif tarifler
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Cachuela extremeña
4h 20min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños borrachuelos
50min
Roscos chiclaneros
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Roscos de vino
45min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Poleá
15min