Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Humita
50min
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Mousse de chocolate
3h 20min
Masa quebrada
5min
Sabayón TM6
15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Risotto
30min